Aktualizováno: 11.5.2021, Vytvořeno: 9.2.2016 | V kategorii:

10 důvodů proč zvolit CRM Online

Pokud přemýšlíte o cloudovém CRM systému, neměli byste zapomenout na Microsoft Dynamics CRM Online!

Cloudová verze tohoto známého CRM řešení je nejpopulárnější volbou pro více než 60% nových zákazníků dynamics.

Zde je 10 důvodů, proč byste měli zvážit Microsoft CRM Online:

1. Pouze 1480 Kč + DPH za plně funkční CRM

Každé předplatné CRM Online Professional vám umožní přístup ke všem funkcím CRM, jako jsou: Automatizace prodeje, Marketingové kampaně, integrace s Outlookem, Sestavy a osobní řídicí panely a další.

Pro uživatele, kteří nepotřebují plný přístup ke všem funkcím CRM, začínají předplatná na ceně pouhých 343 Kč + DPH.

2. Rychlá implementace

Nemusíte instalovat žádné servery. CRM máte dostupné ihned po zaplacení a aktivování účtu online.

3. Smluvně daná dostupnost služby

Pouze u Microsoftu máte smluvně zajištěnou dostupnost služby 99,9%. Takže se nemusíte bát, že byste se nedostali k důležitým informacím. Pro představu na 30 dní, je to necelých 45 minut možného výpadku (43,2 min).

4. Mobilní aplikace zdarma

Každá licence CRM Online umožňuje přístup do Microsoft Dynamics pomocí počítače a mobilních aplikací, včetně iPadů a tabletů s Windows 8.

5. Využívejte nové funkcionality jako první

Díky cloud-first strategii společnosti Microsoft, získáte nové funkcionality Dynamics CRM řádově o několik měsíců předem, než klasické on-premise CRM.

6. Rychlé nastavení k okamžitému používání

Díky metodice Rapid Implementation jsme schopni zavést standardní a osvědčené business procesy, které jsou zabudované v Dynamics CRM pro Vaši firmu v rekordním čase.

7. Neplatíte za upgrade ani maintenance

Pokud zvolíte CRM v cloudu, budete dostávat nové verze Dynamics CRM automaticky, jako součást Vašeho předplatné. Nemusíte tedy řešit, zda za rok budete muset kupovat nové verze.

8. Optimalizace nákladů

Jelikož cloudová služba Microsoft Dynamics  CRM online je operativní náklad, zvýší její používání daňovou efektivitu a vyhnete  se  snižujícími se odpisu.

9. Možnost přejít z on-premise verze do cloudu a naopak

Microsoft CRM je dostupné jako cloudové řešení, nebo jako on-premise serverové řešení. Obě dvě mají ale stejnou datovou strukturu, takže mezi nimi lze jednoduše přecházet, včetně zachování Vašich vlastních úprav a nastavení CRM.

10. Bezpečné a škálovatelné CRM

Databáze CRM Online jsou provozovány v síti EU datových center společnosti Microsoft. Jsou chráněny několika vrstvami zabezpečení a pracují dle osvědčených provozních postupů s nejlepšími servery a síťovými zařízeními, které poskytují spolehlivou a škálovatelnou platformu.

Zaregistrujte si 30 denní zkušební verzi aplikace Microsoft Dynamics Online, abyste posoudili hodnotu cloudového CRM ve vaší firmě. Po registraci Vás budeme obratem kontaktovat, abychom Vám s CRM pomohli a zodpověděli Vaše dotazy. Nebo nám rovnou zavolejte na naši HOTLINE: 555 501 810.

Máte nějaké dotazy nebo připomínky? Zanechte komentář a neváhejte se s námi spojit na facebooku!