Aktualizováno: 11.5.2021, Vytvořeno: 20.2.2017 | V kategorii:

Aktualizace Dynamics 365: Jak zjistit dostupnost aktualizace a nastavit jeji realizaci

Přišla Vám e-mailem notifikace o dostupnosti Aktualizace pro Dynamics 365 a Vy jí chcete realizovat? Ukážeme Vám jak na to.

Co je Microsoft Dynamics 365?

Dynamics 365 je cloudová služba od Microsoftu, která nahrazuje CRM od Microsoftu - Dynamics CRM Online a sjednocuje ho s podnikovým informačním systémem Microsoft Dynamics AX. Pokud se o tuto službu zajímáte, doporučujeme vyzkoušet dynamics 365 trial verzi.

Díky propojení s platformou Office 365 je možné s Dynamics 365 používat i automatizované procesy, které si můžete vytvořit v Microsoft Flow.

Pokud Vás zajímá kolik tato služba stojí, podívejte se na

Centrum pro správu Dynamics 365

Pokud jste administrátorem Dynamics 365, přejděte na Centrum pro správu Dynamics 365 ze správcovského centra Microsoft Office 365:

Správcovská centra v Office 365

Správa Aktualizací MS Dynamics 365

V  centru pro správu přejděte na záložku Aktualizace a zjistěte, zda jsou k dispozice nějaké aktualizace pro Váš MS Dynamics 365. Máte-li dostupnou aktualizaci, je potřeba naplánovat její provedení, protože služba může být v průběhu aktualizace i několik hodin mimo provoz. Pokračujte tedy kliknutím na tlačítko Naplánovat aktualizaci Dynamics 365.

Aktualizace Microsoft Dynamics 365 - dostupné aktualizace

Plánování Aktualizace

Samotné plánování aktualizace Dynamics 365 je jednoduché. Vyberete si preferované datum a čas, kdy chcete aktualizaci provést. V případě, že by nebylo možné aktualizaci provést, vyžaduje Microsoft i náhradní datum. Po vyplnění těchto hodnot kliknete na tlačítko další a potvrdíte naplánování aktualizace Dynamics 365.

Plánování aktualizace v Dynamics 365

Kliknutím na Schválit aktualizaci, potvrdíte vybrané datum a čas aktualizace Dynamics 365, které jste si určili v minulém kroku.

schválení aktualizace Dynamics 365

Co dělat po schválení aktualizace?

Po schválení aktualizace Dynamics 365 doporučujeme informovat uživatele o intervalu, kdy bude probíhat aktualizace a je možné, že služba bude nedostupná.

Aktualizace Microsoft Dynamics 365 - po naplánování

Pokud se zajímáte o Microsoft CRM Online, které se nyní jmenuje Dynamics 365 Sales, neváhejte nás kontaktovat.

 

Máte nějaké dotazy nebo připomínky? Zanechte komentář a neváhejte se s námi spojit na facebooku!